Kesäkurpitsamuffinit
Vegaaniset kesäkurpitsakuppikakut saavat kauniin värinsä porkkanamehusta. Kesäkurpitsamuffinien kuohkea päällinen on maustettu rosmariinilla.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 12 annosta
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
Porkkana-kesäkurpitsamuffinit:
- 4 dl vehnäjauhoja
- 1 ½ dl leseitä
- 1 ½ tl suolaa
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl ruokasoodaa
- 1 rkl valkoviinietikkaa
- ¾ dl öljyä
- 2 ¾ dl porkkanamehua
- 2 dl kesäkurpitsaa raastettuna
- 3 valkosipulinkynttä
- 2 rkl timjamia hienonnetuna
- 1 dl soijakermaa
- 2 prk vegaanista maustamatonta tuo- rejuustoa (esim. Tofutti)
- 3 oksaa rosmariinia
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kesäkurpitsamuffinit